OSB keurmerk

OSB keurmerk


NIEUW OSB-LID: S.M.W. CLEANING SERVICES

In 2012 startte Khalid Oualid samen met zijn vrouw het schoonmaakbedrijf S.M.W. Ondertussen werken er 40 medewerkers en zijn ze gespecialiseerd in de food industrie. De naam is een samenstelling van de voorletters van zijn drie kinderen en staat tevens voor Schoon Maak Werkzaamheden.

Eind vorig jaar besloot Khalid het OSB-Keurmerk te halen en lid te worden van OSB. Niet vanuit de eis van een opdrachtgever maar vooral om te kijken of hun interne organisatie op orde is. Dit bleek het geval. Hamza Benaddi begeleidde het traject intern en binnen twee maanden was het geregeld; van aanvraag, de audits tot de certificering.

OSB feliciteert S.M.W. Cleaning Services met het behalen van het Keurmerk en verwelkomt dit prachtige bedrijf als nieuw lid.

Zaken doen met een betrouwbaar schoonmaak- en glazenwassersbedrijf
Een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf dat is aangesloten bij OSB garandeert kwaliteit en is financieel betrouwbaar. Leden van OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke instelling gecontroleerd. Dankzij het OSB-Keurmerk weet u zeker dat het schoonmaak- of glazenwassersbedrijf waarmee u werkt vakkundig en netjes omgaat met onder andere dienstverlening, personeel en administratie. Bij OSB zijn ongeveer 300 bedrijven aangesloten. U vindt ze eenvoudig via het register OSB-Keurmerk.

Om het OSB-Keurmerk te mogen voeren en te behouden worden bovenstaande onderdelen jaarlijks door een onafhankelijke instelling gecontroleerd. Klik hier om te zien welke inspectie-instellingen het OSB-Keurmerk mogen toetsen.